1. Den 8.8.2020

Šťastně jsme dorazili do Bradavické školy čar a kouzel. Úsměv na tváři nám však netrval dlouho. Do autobusu vtrhli obávaní Smrtijedi v čele s Voldemortem a zajali nás. Naštěstí se včas objevil Hagrid s Brumbálem, který vyzval Voldemorta na souboj. A protože prohrál, stáhli se i Smrtijedi a Hagrid nás vyvedl do bezpečí Bradavic. Jenže po večeři se začaly Bradavice znovu zahalovat do podivného zelenošedého dýmu. Voldemort s hladovými Smrtijedy znovu udeřil, ale i tentokrát byl Brumbál s Hagridem v blízkosti Bradavic a podařilo se mu zloducha zakouzlit do tvrdého spánku. A Bradavice slavily venkovní první diskotékou.
2. Den 9.8.2020

Ráno nastal ve škole čar a kouzel poplach. Ztratil se totiž Kámen mudrců. Naštěstí uchazeči o studium byli šikovní a podařilo se jim tento vzácný klenot získat zpět. Horké počasí lákalo k vodě. V bazénu jsme si užili vodních radovánek, ale také první vodní bitvy. Po obědě jsme si odpočinuli a to bylo jen dobře. Naše další cesta totiž vedla přes Zapovězený les, kde nás přepadli Mozkomorové a pavouci. Bohužel většinu z nás zajali, avšak díky kouzlům se nám nakonec všem podařilo uprchnout. Bezpečí jsme našli u Černého jezera, kde nás čekalo lanové klání. Slavnostní okamžik celého dne nadešel večer, když už slunce šlo pomalu spát. Slavnostní ceremoniál řídila v Zapovězeném lese zástupkyně bradavické školy, paní profesorka Minerva McGonagallová společně s ředitelem Brumbálem. Kouzelný klobouk nás zařadil do jednotlivých kolejí a z nás, Mudlů, se už definitivně stali studenti Bradavické školy čar a kouzel.
3. Den 10.8.2020

Dnešní dopoledne se odehrálo v kreativním duchu. Sotva jsme si vyrobili vlajku naší koleje a složili vlastní hymnu, už jsme tvořili na dveře našich komnat kravaty. Přesunuli jsme se do Zapovězeného lesa, kde jsme dostali těžký úkol. Postavit Bradavice, ušít Baziliška a vytvořit živého draka. Jak už to v Bradavicích bývá, mezi nejpopulárnější sportovní klání bezesporu patří Famfrál. Košťata létala vzduchem a bitva se sehrála o zlatonku. Každá kolej chtěla získat vítěznou trofej. A následovalo další sportovní utkání, a to ve střelbě z pistolky, luku, hodu hvězdicemi a nechyběly ani šipky. Večer jsme se potěšili z živě hrané mezinárodní muzikální pohádky a při kultuře jsme zůstali až dlouho do noci - profesoři nám totiž připravili letní kino.
4. Den 11.8.2020

Profesoři pochopitelně dávají důraz i na výuku magie i kouzel a samozřejmě nesmějí chybět v naší škole hodiny vaření lektvarů. A protože jsme zdární studenti bradavické školy, předháněli jsme se, kdo bude mít ten nejlepší lektvar. Převládaly lektvary nesmrtelnosti, síly, štěstí a lásky či Elixír života. Někteří z nás se dokonce pokusili o Mnoholičný lektvar. A učení nám šlo tak skvěle, že jsme se pustili i do vaření kotlíkových gulášů. A věřte mi, těžké bylo hodnotit, která kolej uvařila ten nejlepší guláš. No prostě, všechny byly tak skvělé, že se po nich jen zapařilo. Odpoledne nás profesoři prověřili v orientaci, postřehu a chytrosti. Dostali jsme mapu psanou neviditelným písmem a museli jsme s ní najít poklad. Dlouhá cesta, po které nás čekalo nejedno úskalí a různé šifry, nás zavedla až k Černému jezeru. Ani samotný poklad nebylo získat vůbec snadné. Vedly k němu tři tajemné zámky. Večer jsme si zatančili a nasmáli se u Bradavického pytle plného srandy.
5. Den 12.8.2020

Dnes nás čekala výprava až do nebes. Odvezl nás speciálně zajištěný záchranný autobus profesorkou McGonagallovou, který řídil Ernie Prang alias Ernie Bourák. Aspoň jsme si tak připadali, když jsme po stezce v oblacích opravdu stoupali výš a výš přes himalájské chodníky až k samotnému vrcholu, kde se nám naskytl úžasný a nepopsatelný pohled do všech stran. Dokonce i dolů, neboť jsme ti nejodvážnější dokázali vejít na prosklenou visutou plošinu. Zpátky dolů jsme si užili atrakce, pískovcové sochy a taky nádherný pohled na opravený Libušín. Páni profesoři se slitovali a namísto plánovaného turistického pochodu z Pusteven dolů nám opět zajistili záchranný autobus. A to proto, abychom si mohli užít koupání v černém jezeru, kde se i odehrála vodní olympiáda. Ještě po večeři jsme se povozili na klofanech (ořích). Sotva jsme se najedli, přepadli Bradavice Smrtijedi v čele s probuzeným Voldemortem, který naší školu opravdu podpálil. Naštěstí profesorka McGonagallová stačila včas zavolat hasiče, který se podařilo zakouřené Bradavice zachránit. Po zvládnutí šifry Toma Raddla (student, který se změnil ve Voldemorta) jsme mohli přistoupit k táboráku. To největší dobrodružství nás ale teprve čekalo, a to stezka odvahy lorda Voldemorta.
6. Den 13.8.2020

Hned po ránu nás čekal pořádný adrenalin. Stříleli jsme totiž z ostrých zbraní, vzduchovky a airsoftky, a mnozí z nás měli pořádně nahnáno. Uklidnit jsme se šli dovnitř bradavické školy, kde nás čekala výuka malování na sklo. A také náročná příprava na odpolední Bradavickou Olympiádu - Boj o ohnivý pohár. Nejprestižnější soutěž naší školy. A jak správná olympiáda začíná? Přece ničým jiným než slavnostní přehlídkou jednotlivých soutěžících států. Jednotlivé koleje zastupovaly každý kontinent, a tak se mezi sebou utkaly v úžasných show a představeních Brazílie, Japonsko, Maroko a Itálie. A věřte mi, bylo se na co dívat! Po slavnostním slibu, zapálení olympijského ohně a pověšení vlajky, mohla olympiáda konečně vypuknout. A pořádně nabitý byl i večer. Po komentovaných módních přehlídkách, kdy se profesorům a porotě ukázali studenti v nejrůznějších maskách, vypukla druhá prestižní soutěž - Bradavický Talent.